Nowy Folwark Na Skraju Lasu
Sala bankietowa
Mistrz kuchni specjalizuje się w daniach polskich - poprzeczkę smaku i jakości dań stawia sobie bardzo wysoko. Bazą gastronomiczną - zarówno dla gości korzystających z noclegu, jak i podczas imprez organizowanych w Nowym Folwarku - jest stylowa, odnowiona restauracja, w której przeplatają się klimaty XIX i XX w. Atmosfera i aura tego miejsca sprawia, że czas wydaje się płynąć wolniej, a uwaga koncentruje się na serwowanych daniach. Wyśmienity smak, aromat i dekoracje potraw to prawdziwa uczta, nie tylko dla podniebienia. Właśnie po to zasiada się tu za stołem, by uraczyć niemal wszystkie zmysły.
Propozycja organizacji wesel Propozycja organizacji wesel premium Propozycje organizacji przyjęć okolicznościowych Propozycje organizacji przyjęć okolicznościowych + zimny bufet Propozycje organizacji komunii św. Układ stołów
Team
Nasz zespół

Przemysław
Kocha gotować, kreatywność to jego drugie imię, a zadowolenie klientów jest dla niego najważniejsze 👍. Od samego początku wiedzieliśmy, że znajdziemy wspólny język. W ten sposób Przemek od kilku lat pracuje w Nowym Folwarku na stanowisku kucharza 👨🍳.

Iza
Manager Nowego Folwarku na Skraju Lasu. Zawsze uśmiechnięta, pełna energii, z głową pełną pomysłów. Doradzi, zorganizuje dla Państwa wymarzoną imprezę, event, uroczystość. Zadba o każdy szczegół, by nasi Goście mogli poczuć się wyjątkowo.

Patryk
Kucharz w Nowym Folwarku Na Skraju Lasu Energiczny, wesoły, lubi Polską tradycyjną kuchnię. Jego motto to smacznie jak u mamy. Uwielbia grillować i to on grilluje dla Państwa podczas spotkań integracyjnych, rodzinnych .